De 36-jarige rapper – wiens echte naam Curtis Jackson III is – denkt dat hij niet veel langer meer te leven heeft. Hij is boos op zijn team, inclusief zijn platenlabel Interscope omdat ze zijn muziek niet goed promoten. In een aantal posts op twitter zei hij: "Ik heb alle vertrouwen in het team verloren, ik heb niets meer te zeggen, ik stop met promoten van mijn muziek, maak mijn album af en concentreer me op de film die ik aan het schrijven ben".

Curtis vervolgt: "Ik ben niet van streek, ik wil op niet op deze manier herinnerd worden. Ik zal eerlijk zijn, ik denk niet dat ik nog lang zal leven. Daarom ben ik mijn "Street King Movement" gestart. Ik wil meer voor andere mensen betekenen". Verder zei hij dat hij verafschuwd is van de mensen van zijn platenlabel. "Muziek betekende heel veel voor me, maar de mensen en de politieke spelletjes er omheen verafschuwen me".

"Ik zou wel een vogel willen zijn, vanochtend keek ik uit het raam en er zat er een op het kozijn en het leek alsof hij me recht in mijn ogen aankeek. Ik gaf een tik tegen het raam en hij keek me aan alsof hij dacht dat ik hem door het glas toch niets kon aandoen. Ik werd gek, hij zat daar een paar minuten en vloog toen weg. Ik zou graag een vogel willen zijn zodat ik kon vliegen om op de wereld te kunnen schijten, dan kunnen jullie allemaal zeggen….50 cent shit on me!

Deel: