Volkszanger John de Bever presenteerde gisteren in de Collse Hoeve in Nuenen voor de 2de keer zijn ‘John de Bever VIP Diner’. Al bij binnenkomst was de zaal gezellig druk, en de sfeer was zoals gebruikelijk bij concerten van De Bever opperbest. Het duurde tot ongeveer 21:00, net na het eten, dat de ex-zaalvoetballer met zijn repertoire begon; Natuurlijk met nummers van zijn mooie meezingers. De Bever maakte na een half uur plaats om collega-zanger Rene de Haan en Grad Damen.

Presentator van de avond, Cor Bloks,was er dit jaar ook weer bij om alles mooi aan te kondigen van de gastoptredens. Ook was er een duet van John met Annie Schilder; Die twee hadden een paar jaar geleden een klein hitje en na een paar jaar stonden ze dan toch weer samen op het podium met hun duet. Er was natuurlijk ook de officiële fanclub van De Bever aanwezig, die aan John zelf werd voorgesteld door de zanger een boek te overhandigen met foto’s die door fans zelf gemaakt zijn. Fantastisch, maar de avond werd vervolmaakt door John zelf, die het publiek vermaakte met wederom enkele nummers van zijn nieuwe cd, aangevuld met wat ouder werk.

Op het eind was er als afsluiter nog een mooie verrassing van een optreden waar niemand iets van af wist. De meeste bezoekers wilden al naar huis toen Cor Bloks John afkondigde en John nog spontaan twee nummers extra zong. Als klap op de vuurpijl riep de zanger een collaga en goede vriend het podium op. De echte afsluiter dit jaar was niemand minder dan Koos Alberts, die natuurlijk weer vele vrouwelijke fans op het podium kreeg, aangezien zij met Koos op de foto wilden. En Koos vond het zoals altijd best. Het John de Bever VIP Diner was net als vorig jaar een groot sucses, dat weer helemaal uitverkocht was.



Foto’s (c) 2011 Freddie de Roeck

Deel: