altGisteravond gaf Sting een liefdadigheidsoptreden vanwege zijn 60e verjaardag. Niemand minder dan Bruce Springsteen, Lady Gaga en Stevie Wonder deelden met de Police zanger het podium. Het optreden werd gehouden in het Beacon Theatre waar ruim $3.7 miljoen (£2.5 miljoen) voor de Robin Hood Foundation ingezameld werd. Ook Will.I.Am, Billy Joel, Mary Jane Blige en acteur Robert Downey Jr. waren aanwezig.

Samen met Lady Gaga zong Sting het Policenummer ´King of Pain, Springsteen speelde en zong mee tijdens ´Can’t stand losing you´. De show werd afgesloten met ´Every breath you take´, tesamen met alle gasten. Vandaag viert de zanger zijn officiële verjaardag. Momenteel is Sting druk bezig met het schrijven van een musical over het leven van de mensen rondom zijn woonplaats Newcastle.

Deel: