De voorverkoop van LIVE38XXL is van start gegaan! Deze kersverse editie zijn de 3JS, Van Velzen en Guus Meeuwis uitgenodigd om samen met de Edwin Evers Band op vrijdag 11 november de Jaarbeurs in Utrecht te vullen. Wie dit niet wil missen moet snel zijn. Vorig jaar was het concert binnen tien minuten uitverkocht.

Ook dit jaar begeleidt de Edwin Evers Band de Hollandse topartiesten en zorgen zij samen voor een geweldig concert. Niet alleen hun eigen repertoire komt voorbij, de artiesten laten ook zien dat zij van alle markten thuis zijn. Dit zorgt voor een veelzijdige en verassende avond. Bezoekers van de Jaarbeurs die niets willen missen kunnen ruim voortijd naar binnen, want vanaf 18.00u zijn de deuren geopend. Om 19.00u. begint het voorprogramma met ‘De Corona’s’, zij spelen live verzoekplaatjes voor de bezoekers.

Tickets zijn verkrijgbaar via de website www.live38xxl.nl of via de winkels van Primera.

Deel: