Op 1 september sluit het Dancetour-programma voor 2011 weer af in Doetinchem. Na verschillende steden aangedaan te hebben is het in Tilburg de voorlaatste keer dit jaar de mogelijkheid om op een gratis festival helemaal los te gaan op DJ’s als Sidney Samson en Afrojack! De Dancetour doet op 21 augustus het Tilburgse Leijpark aan, en iedereen is welkom. Van één uur ’s middags tot tien uur ’s avonds worden de draaitafels achtereenvolgens bediend door een afwisselende setting van DJ’s.

Voorafgaand aan elk evenement wordt een DJ contest georganiseerd onder lokaal talent uit de omgeving.In Tilburg is het de na een spannende finale Berend B geworden die de Dancetour DJ knock out won en daarmee op het podium in het Leijpark zal staan. Vernieuwender kan bijna niet!

{slide=Check hier de line-up:} 13.00 – 14.30 Kriss-One
14.30 – 15.00 DJ Knock-out winnaar Berend B
15.00 – 16.30 The Flexican en MC Sef
16.30 – 18.30 Marco V
18.30 – 20.15 Sidney Samson
20.15 – 22.00 Afrojack
{/slide}

Het hele evenement wordt gepresenteerd door by MC Yanto.

Voor Kriss-One en Marco V is het niet de eerste Dancetour in Tilburg. Ook in 2009 waren de DJ’s al te gast in het Leijpark en niet alleen het publiek, maar ook de DJ’s waren zo enthousiast dat ze ook dit jaar weer graag terugkwamen. De Dancetour projecten hebben een educatief karakter, waarbij er samengewerkt wordt met jongeren van verschillende onderwijsinstellingen, poppodia, lokale horeca, jongerencentra en instellingen voor mensen met een beperking. De projecten zijn opgezet rondom de thema’s ontwikkelingswerk, mensen met een beperking, jeugd en onderwijs.

Foto’s (c) 2009-2010 Freddie de Roeck/Maxazine.nl

Deel: