De Hilversumse pianorockband Only Seven Left gaat vanaf maandag 29 augustus via www.zangergezocht.nl op zoek naar een nieuwe zanger. Bart van Dalen, de voormalig zanger en gitarist van de band, kondigde vanochtend via de website van de band aan de groep te verlaten om zich volledig te kunnen richten op zijn carriere als songwriter, componist en producer. Bram de Wijs, Roderick Knijnenburg en de broers Jochem en Hinne Winterwerp hebben in goed overleg met Bart besloten om door te gaan met de band en gaan daarom via internet op zoek naar een nieuwe zanger.

Only Seven Left werd in 2006 opgericht en in 2007 brachten zij hun eerste EP ‘Forever Is A Lie’ uit. In recensies werd de band geprezen om hun volwassen sound en de poppy liedjes. Doordat de bandleden zeer actief zijn op Social Media en regelmatig videodagboeken op YouTube plaatst, groeit de groep fans van de band enorm. Hoe groot die groep precies is wordt duidelijk als de band op de jaarlijkse Tinadag in Duinrell speelt. Ruim tienduizend joelende meiden staan voor het podium. Er verschijnen interviews in diverse bladen en op 500.000 pakken hagelslag. Ondertussen doet de band wat ze het liefste doet: live optreden. Only Seven Left staat in voorprogramma’s vanI Am Kloot!, De Dijk en Tokio Hotel. Begin 2012 zal het tweede album van de band verschijnen.

Deel: