Het zit niet lekker met de Kings of Leon. Nadat zanger Caleb Followill deze week tijdens het concert in Dallas van het podium stapte om over te geven, om vervolgens niet meer terug te komen, annuleerde de band gisterenavond ook het concert in Houston. Volgens bassist Jared Followill heeft de band grote problemen. Zijn broer en zanger Caleb Followill zou te maken hebben met uitdrogingsverschijnselen en een soort van zonnesteek.

Die zonnesteek zou kunnen verklaren waarom Followill tijdens het concert in Houston zou moeten overgeven, maar zijn opmerking dat hij ook op zoek moest naar een nieuw biertje roept andere ideeën op. Daarbij zouden gezondheidsproblemen van de zanger op de site van de band uitgelegd kunnen worden als persoonlijke gezondheidsproblemen, maar zorgt de opmerking van de band dat er grote problemen binnen de band zijn, toch voor een andere mening.

Ook vroeg Jared Followill het publiek in Houston “Fucking hate Caleb, not us”. Dit voedt alle geruchten dat het niet goed gaat binnen de band en een mogelijke breuk binnen de familieband zou een van de opties zijn. De bassist bevestigt dit uiteindelijk ook nog eens op zijn Twitteraccount:

Jared Followill


Deel: