Anouk twitterde gisteren dat ze het nieuwe album van Ilse DeLange bagger vond, de Almelose pakte Anouk hard terug op een manier die respect afdwingt. De zangeres reageerde niet op de tweet maar versloeg de Haagse rockchick met de tweede plek in de albumlijsten.

Ilse DeLange’s album ‘Live in Gelredome’ staat deze week op de tweede plek in de lijsten van best verkochte albums, één plek boven dat van Anouk, ‘To get her together’. De eerste plek wordt ingenomen door de Britse Adele, met ’21’.

Anouk twitterde gisteren: “Stop sending me this crap, Universal Music!!!! #keepyourshit”, met daarbij een foto waarop ze het album van Ilse in de vuilnisbak had gegooid. Volgens de Nederlandse muziekliefhebbers is het zilveren schijfje van Anouk dus nog grotere shit. Dat Anouk’s sportiviteit in ieder geval grotere shit bevat kunnen wij beamen…

Foto Ilse DeLange (c) Freddie de Roeck/Maxazine.nl

(Advertentie)
{loadposition unruly-heineken}

Deel: