Het was alweer eind februari dat de single ‘The Fix’ van Face Tomorrow uitkwam, met als gevolg veel airplay, optredens, een bezoek aan DWDD en natuurlijk veel enthousiaste reacties! Dat smaakt naar meer vonden ze, dus de hoogste tijd om er een tweede single van het nieuwe album tegenaan te gooien. Op 10 juni zal ‘All the way’ als vervolg single uitgebracht worden, daar moet natuurlijk een clip bijkomen…En nu komen JULLIE in het spel!

Op vrijdag 27 mei wil Face Tomorrow namellijk samen met de fans in hun oefenruimte de clip voor ‘All the way’ opnemen. Nee, je hoeft niet te filmen, regiseren of make-up te doen…Je hoeft alleen maar helemaal LOS te gaan op ‘All the way’ en je zit in de nieuwe clip! Maar dat is nog niet alles, ook zullen zij deze dag een eenmalig mini-optreden geven in de ruimte waar vele Face Tomorrow liedjes zijn ontstaan.

Dus heb jij behoefte om even al je (opgekropte ) energie in 3 minuten eruit te knallen ben je vrijdag 27 mei van 10:00-18:00u beschikbaar, laat het weten door een mail te sturen naar band@facetomorrow.net met als onderwerp ‘All the way’ en in de tekst je naam en je eventuele aanhang.

Deel: