Zangeres Laura Jansen is de volgende in de rij van zangers en zangeressen met stemproblemen. De Amerikaans-Nederlandse moet van haar KNO-arts minimaal drie weken rust houden om erger te voorkomen. “Dit betekent dat ik niet mee kan doen aan de concerten van Marco Borsato. Het was een grote schok om dit nieuws te vernemen en ik baal er enorm van dat ik niet met één van mijn grote helden kan zingen”, aldus de zangeres.

“Ik kijk er naar uit om eind mei weer te kunnen spelen en doe er alles aan om weer volledig bij stem te zijn. Tot snel!”. Het afzeggen van de concerten was al langer punt van discussie. De stemproblemen zijn enkele weken geleden al geconstateerd, maar Jansen dacht op tijd gereed te zijn voor de ‘Drie Dimensies’-reeks.

Vorig jaar werd Laura Jansen ook al geplaagd met haar concerten in Nederland. Toen moest ze haar concertreeks verzetten door het vliegverbod vanwege de grote aswolk na een vulkaanuitbarsting in Ijsland.

Deel: