The Mad Trist is weer op volle sterkte met de komst van drummer Roy Moonen. Moonen was eerder actief als drummer van o.a. Born From Pain. Bassist Luc Hameleers: “We zijn blij dat we zo snel weer aan de bak kunnen en het is meer dan fijn dat we iemand in onze directe omgeving hebben weten te vinden waar we al jaren mee bevriend zijn”. Kersvers bandlid Roy Moonen “Vanaf de eerste repetitie was er een goede klik. Het is te gek om aan het begin van het creatieve schrijfproces in te stappen en van dag één betrokken te zijn bij het ontstaan van het tweede album”.

Na een fantastisch jaar met het debuutalbum ‘Pay The Piper’, stond The Mad Trist op bijna elk Nederlands festival en dit samen met een uitgebreide clubtour. Inmiddels is de Maastrichtse band druk aan het schrijven aan het nieuwe album dat naar verwachting begin 2012 uit zal komen.

Foto The Mad Trist (c) Stephen Hotsma

Deel: