Voor het derde jaar op rij is een van de eerste festivals van het outdoorseizoen: Housequake Festival, zaterdag 14 mei op Aquabest. Om te vieren dat we weer naar buiten mogen is het thema dit jaar: ‘out of the dark’. Housequakers Roog en Erick E voegen de daad bij het woord en staan maar liefst tien uur lang in de spotlights: van 13.00 uur tot 23.00 uur hoor je de warme groove en vocal house van Roog, gecombineerd met de techy sounds van Erick E. Nooit eerder verzorgde het duo zo’n lange marathonset!

Erick E: “Heerlijk dat we deze keer echt alles kunnen laten horen wat we in huis hebben. Verwacht een full-on housequake show, ondersteund met led, dvd’s, visuals van VJ The Eye en vocals van MC Roga.” Roog: “De vorige twee edities waren ongelofelijk qua opkomst en vibe. Dus we gaan alles op alles zetten om er ook dit jaar weer wat spectaculairs van te maken!” Voor een terugblik op Housequake Festival 2009 en 2010 zie: www.youtube.com/housequakevideos.

Deel: