Van Dik Hout keert in mei terug naar het live circuit. Vanaf 13 mei starten de vijf heren van Van Dik Hout een nieuwe clubtour die o.a. steden als Den Bosch, Amersfoort en Arnhem zal aandoen. Momenteel is de band de laatste hand aan het leggen aan het nieuwe studioalbum wat naar verwachting in mei uitkomt. Check de nieuwsbrief voor het laatste nieuws hierover.

Martin Buitenhuis, Benjamin Kribben, Dave Rensmaag, Sandro Assorgia en Louis de Wit, oftewel Van Dik Hout hadden in 1994 definitief hun doorbraak met de hit ‘Stil in Mij’ die nog steeds veelvuldig op menig radio station te horen is. ‘Stil in Mij’ is afkomstig van het eerste titelloze album ‘Van Dik Hout’ wat binnen enkele weken meer dan 100.000 exemplaren verkocht. In de jaren na hun doorbraak brachten zij diverse succesvolle albums uit die de gouden en platina status hebben bereikt. Ook hebben ze het album ‘Best Of De Poema’s’ uitgebracht samen met het duo Acda en de Munnik. Als de Poema’s scoorde zij grote hits als ‘Houten Hart’ en ‘Zij Maakt het Verschil’ en traden zij vier keer op in een uitverkochte Heineken Music Hall. Het greatest hits album ‘Het Beste van 1994-2001’ heeft inmiddels de platina status ruim overschreden.

{slide=tourdata}

Tour data:

13 mei – De Kade, Zaandam

14 mei – Iduna, Drachten

20 mei – W2, Den Bosch

27 mei – De Boerderij, Zoetermeer

3 juni – De Kelder, Amersfoort

4 juni – Manifesto, Hoorn

10 juni – Metropool, Hengelo

11 juni – Dru Fabriek, Ulft

17 juni – Luxor Live, Arnhem

{/slide}

Deel: