altSimple Minds, Kim Wilde, DIV4S, John Miles en de Deense artiest Allan Olsen zullen optreden tijdens de eerste editie van Night of the Proms op zaterdag 2 april in Frederikshavn, Denemarken. Night of the Proms wordt in Denemarken voor het eerst gehouden in samenwerking met Owit Music Europe, het bedrijf dat in 1999 door Niels Estrup werd opgericht.

Night of the Proms wacht volgens Niels Estrup een mooie toekomst in Denemarken. “De kaartverkoop gaat super. Het evenement zal het heel goed doen in Scandinavië, daarover bestaat geen twijfel. Nochtans blijft de uitdaging groot. Het is moeilijk de opzet uit te leggen aan mensen die de show nog nooit hebben gezien. Zodra er eenmaal zijn geweest, ben ik er zeker van dat het snel zal gaan. Daarom plannen we voor volgend jaar al drie concerten in Denemarken en één concert in Zweden.”

“We zijn allemaal erg enthousiast om naar Denemarken te gaan! We geloven dat dit het begin kan zijn van een uitbreiding naar de hele Scandinavische regio”, zegt Jan Vereecke. “In 2008 maakte Niels deel uit van onze tour en hij werkt sindsdien hard aan zijn droom om onze show naar Denemarken te brengen. Zijn motivatie is het belangrijkste element om van Night of the Proms in Denemarken een succesverhaal te maken. Niels weet dat Night of the Proms voor veel van zijn landgenoten liefde op het eerste gezicht – en gehoor – zal zijn en dat vele muziekliefhebbers zullen blijven terugkeren om jaar na jaar van de show te genieten. We zijn blij dat enkele van onze beste muzikale vrienden van de partij zijn in Denemarken. Op die manier garanderen wij het Deense publiek een geweldige en onvergetelijke avond.”

Deel: