Gisteren in 013, Tilburg, de Los Angeles The Voices, Gordon’s nieuwe groep, dat moet je natuurlijk in de gaten houden. Het concert, waar Do het voorprogramma deed was er een om snel bij te zijn, aangezien het geprogrammeerd stond in de grote zaal van de 013. De grote zaal was dan ook al aardig vol tijdens het uur durende concert van Do, die nummers van haar binnenkort uit te komen cd liet horen. Niet alleen nieuwe, maar ook ook oude hits van de zangeres kwamen voorbij en het publiek was al snel mee aan het zingen.

Tegen half 11 kwamen de 5 mannen van Gordon’s nieuwe groep het podium op. In de 013 begonnen ze aan hun concert- en theater tour door Nederland en dat was te zien, aangezien Los Angeles The Voices op deze avond flink in spanning zat, wat de fans en bezoekers van het concert natuurlijk konden verwachten. Toch, na een paar nummers, toen Gordon de 4 anderen met typische sexistische Gordon grapen voorstelde, begon het publiek bijna elk nummer mee te zingen.

Het was een goede sfeer tijdens het concert en na afloop was er voor de fans een signeersessie met Gordon en z’n mannen.

Foto’s (c) 2010 Freddie de Roeck

Was jij er ook bij? Vertel hier jouw verhaal!

Deel: