altNa de eerdere aankondiging dat Anouk, Roxette en Greg Allman (mede oprichter van de legendarische Allman Brothers Band) op zullen treden tijdens Bospop heeft de organisatie bekend gemaakt dat de Black Country Communion aan de line up is toegevoegd voor het festival dat gehouden zal worden 8 tot en met 10 july. Black Country Communion staat bekend als een van de supergroepen met zanger Glenn Hughes (oud bassist Deep Purple en voor een korte tijd zanger bij Black Sabbath), drummer Jason Bonham wie de zoon is van Led Zeppelin’s drummer Jason Bonham. De keyboards worden bespeeld door de man die eerder bij Alice Cooper, Dream Theater, Kiss en Alice In Chains speelde, te weten Derek Sherinian en een van de betere blues/rock gitaristen Joe Bonamassa. De voorverkoop zal starten in maart.

Deel: