Sony Music The Legacy plaatst de documentaire ‘Johnny Cash At Folsom Prison’ in zijn geheel op Facebook. Ter gelegenheid van de lancering van de Johnny Cash Bootleg Series op 18 februari is de documentaire vanaf vandaag te zien op www.facebook.com/SonyMusicTheLegacy. Het is voor het eerst dat Sony Music een volledige 90-minuten durende documentaire toont via social media.

In de documentaire wordt een kijkje genomen achter de schermen van het legendarische concert van Johnny Cash achter de gevangenismuren van Folsom Prison in Californië, 1968. The Bootleg Series Vol. 1 is een heruitgave van het in 2006 uitgebrachte ‘Personal File’. Dit album bevat 49 tracks van Cash met alleen zijn gitaar, die zijn opgenomen in het voormalige huis van Cash in Hendersonville. Tegelijk wordt ‘The Bootleg Series Vol. 2: From Memphis to Hollywood’ uitgebracht. Hierop staan 57 opnames uit de eerste 15 jaar van Cash’ carrière bij Sun en Columbia, waaronder bijzondere demo’s en radio optredens. Om de documentaire Johnny Cash At Folsom Prison te bekijken, ga naar: www.facebook.com/SonyMusicTheLegacy.

Deel: