Het artiestengala 2010 zit er weer op. Gisteravond was er bij het Plein in Udenhout geen enkele kaart meer te verkrijgen om dit jaarlijks terugkerend artiestengala bij te wonen. Om 20.30 uur stond de eerste artiest gepland. Geert Harding, die ieder jaar het artiestengala organiseert en presenteert, gaf de microfoon aan Randy die de muzikale aftrap voor zijn rekening nam. Willem Barth, een zanger die helemaal uit Doetinchem komt, was ook speciaal naar Udenhout gekomen om op te treden. Hieruit blijkt wel dat het een muziekfeest is dat tot ver buiten de gemeentegrenzen bekend is.

Maar ook toppers uit Brabant traden er op zoals Django Wagner En Vinzzent. Maar waar veel fans voor waren gekomen en bijna heel de zaal mee meezong was de muziek van Rene Schuurmans. Schuurmans was nog jarig ook, dus werd het een dolle boel op het podium tijdens zijn optreden. Veel fans gingen dan ook naast Rene staan en deden mee aan de polonaise op het podium. De beveiliging moest dan ook meerdere keren de fans van het podium halen. Ook dit jaar was het Artiestengala weer een geslaagd feest voor Udenhout en ver daar buiten. Rond 01:00 kwam de laatste artiest het podium op om dit feest af te sluiten: zangeres Laura Ross. Helaas voor haar gingen veel bezoekers toen al naar huis of gingen staan wachten tot Rene Schuurmans naar buiten kwam en ook de tijd nam voor zijn fans, aangezien die met de in Brabant populaire zanger op de foto wilden en een handtekening wilden van hem.

Al met al een gezellig feest, waarbij we helaas weer een jaar moeten wachten tot de volgende editie.


Foto’s (c) 2010 Freddie de Roeck

Was jij er ook bij? Vertel hier jouw verhaal!

Deel: