Jacqueline Govaert, de 28 jarige ex-Krezip-zangeres is woensdagochtend bevallen van haar tweede kindje. Het is een dochtertje geworden, Sis genaamd. In het programma van Giel Beelen vertelde de zangeres dat zij en haar kindje het goed maken. Jacqueline en haar vriend Ivo, die ook muzikant is, hebben al een zoontje, Billie geheten.

Ondanks haar zwangerschap had Jacqueline het druk met het promoten van ‘Good Life’, haar eerste soloplaat. Na de geboorte gaat ze het rustiger aan doen om voldoende tijd te spenderen en natuurlijk te genieten van haar dochtertje. “Sinterklaas komt eraan, dat gaan we gezellig met zijn allen vieren”. Jacqueline was zangeres van de in 1997 opgerichte band Krezip. In 2000 had de groep haar eerste hit met ‘I Would Stay’. Na 9 jaar gaf de band haar laatste concert en besloot ze solo te gaan. Afgelopen augustus kwam ‘Good life’ uit.

Deel: