Susan Boyle heeft onverwacht toch de hulp gekregen van Lou Reed. Enkele weken geleden nog weigerde Reed de zangeres toestemming te geven om zijn ‘Perfect Day’ te zingen op TV, nu heeft de zanger de videoclip van de cover van zijn nummer zelfs geproduceerd. Susan en Lou hebben de clip in Boyle’s thuishaven Schotland opgenomen en hebben getracht de oprechtheid en emotie vast te leggen.

Het origineel van het nummer komt al uit 1972 en werd destijds geproduceerd door niemand minder dan David Bowie. Op Susan Boyle’s nieuwe album ‘The Gift’ staan naast de cover van Lou Reed ook bewerkingen van o.a. ‘Don’t dream is over’ en ‘Do you hear what I hear’ en enkele kerstnummers als ‘The first night’ en ‘O holy night’. De release van het album is vervroegd van kerst naar deze week.

De videoclip van Susan Boyle die door Lou Reed is geproduceerd is hier te zien.

Deel: