Net vóór de kerst komen The White Stripes met een duur verzamelaars object. Er verschijnt dan een collectors edition platenspeler-set, welke genummerd is tot 333 stuks. Er zal diep in de buidel getast moeten worden voor dit set: voor de platenspeler met accessoires, twee platenkoffers, een koptelefoon en een op rood vinyl geperste single ‘Merry Christmas From The White Stripes’ betaal je het bedrag van 499 dollar (362 euro).

Natuurlijk is het setje alleen maar verkrijgbaar in de kleuren rood en wit/zwart, de ‘huiskleuren’ van de band.
 Jack White heeft in een interview laten weten dat hij binnenkort weer de studio ingaat om nieuw materiaal op te nemen. Het setje is vanaf 1 december te bestellen voor onder de kerstboom. meer info vind je op de website van Jack’s label, www.thirdmanrecords.com.

Deel: