Op zaterdagmiddag 30 oktober kwamen in Breda drie artiesten hun album promoten. John de Bever, Tony van Boxtel en Sieneke, en alle drie deden ze dat met een optreden. Als eerste zong ex-profvoetballer John de Bever enkele nummers van zijn nieuwe CD/DVD ‘Ik heb maling aan wat mensen zeggen’, waarmee hij begon te zingen. Bij het grote podium, dat was opgesteld in het winkelcentrum van Breda, stroomden de mensen langzaam toe.

Fans en bezoekers die op de muziek af kwamen genoten van het repertoire van de volkszanger, die direct na zijn optreden in het publiek bleek voor een handtekeningensessie. Natuurlijk mochten de fans ook met John op de foto. Het optreden van Tony van Boxtel begon en ook hij zong nummers van zijn nieuwe cd. Het was zijn eerste in bijna 4 jaar, maar ook van Boxtel bleek nog een grote schare fans te hebben.

Even wachten, maar dan komt ook Sieneke het podium op, terwijl de fans van Tony van Boxtel nog in de rij stonden te wachten om met hun ster op de foto te mogen. Het was toch Sieneke waar de meeste fans voor zijn gekomen. Ze zong liedjes van het nieuwe album ‘Sieneke’, toen de Eurovisie Songfestival-zangeres bij het derde of vierde nummer zelf verrast werd. Een fan kwam met cameraploeg het podium op, met een kaart waarop gedrukt stond dat de zangeres is genomineerd voor de Sterren.nl Award in de categorie beste nieuwkomer. Blij verrast zong ze nog een nummer of twee om haar dag te besluiten met een interview voordat ze alle tijd had om met haar fans op de foto te gaan en handtekeningen uit te delen op haar nieuwe cd.


Foto’s (c) 2010 Freddie de Roeck

Was jij er ook bij? Vertel hier jouw verhaal!

Deel: