Het gaat Caro Emerald voor de wind. Niet alleen in Nederland maar zo’n beetje in de hele wereld. Haar album, Deleted Scenes From The Cutting Room Floor, gaat als een speer. Het album was zelfs album of the week op BBC radio 2. Daarnaast heeft het album 26 weken lang op nummer 1 gestaan in de Nederlandse album lijst. Daarnaast heeft Dwight Schultz aka Murdock from the A-team het album in Amerika de hemel ingeprezen en zelfs Perez Hilton is fan. Maar Caro Emerald heeft op 15 oktober in de show van Giel haar nieuwe single, ‘Stuck’, LIVE ten oren gebracht.

Ook dit nummer is weer geweldig. Wij als Nederlanders moeten ons echt gaan afvragen of we Caro nog wel kunnen behouden voor ons. Waar eindigt dit succes voor haar. Niemand weet het. Maar het feit blijft het gaat Caro en haar band voor de wind. Bekijk, luister en geniet vooral van de Caro Emerald LIVE.

{slide= Caro Emerald – Stuck (live bij Giel @ 3FM)}

{/slide}

{slide=Foto’s}
Klik op de foto om meer foto’s te zien

{/slide}

Deel: