De Surinaamse zanger Damaru, bekend van de nummer 1 hit ‘Mi Rowsu’ met Jan Smit, is terug in Nederland. Met een nieuwe single en een nieuwe samenwerking, deze keer met de populaire broertjes Fouradi. Het duo is eigenlijk vanaf hun eerste hit ‘1 Ding’ niet meer weg te denken uit het muzikale landschap van Nederland. Hun laatste single ‘Ping’ scoorde meer dan 2 miljoen views op You Tube. En nu slaan de twee kampen de handen ineen voor de single Mijn Lady.

Damaru is hard bezig om zijn eerste album uit te brengen via Top Notch, waar hij in de lente van 2009 een contract heeft getekend. De basis voor zijn aankomende debuut-cd is nu al gelegd in zowel Amsterdam als Paramaribo. De uiteindelijke opnames van het album vonden grotendeels plaats in Nederland. Inmiddels heeft Damaru naast Jan Smit al samengewerkt met Dio, the Opposites, The Partysquad en Kempi. Daar kan dus nu Fouradi aan worden toegevoegd.

Mijn Lady, de nieuwe single is een nummer dat al twee jaar geleden door Fouradi in Suriname is uitgebracht. Daar was het nummer een instant hit en heeft het een aantal weken de nummer 1 positie bekleed. Een goed vooruitzicht dus, want ook Mi Rowsu was eerst een hit in Suriname. Feit is wel dat de twee elkaar naadloos aanvullen. Zo goed dat Damaru ook in het najaar, wanneer hij in Nederland is om het album af te maken, op tour gaat met Fouradi. “”Dit is een samenwerking waar we al heel lang naar hebben uitgekeken. We zijn dan ook heel blij met en trots op het resultaat!”

{slide=Damaru & Fouradi – Mijn Lady}http://www.youtube.com/watch?v=O0yAeheFjmQ{/slide}

Deel: