De raprockers van [[Faith No More]] hebben bekend gemaakt dat ze er mee willen gaan stoppen. In december zullen ze hun laatste optreden gaan verzorgen in de Chileense hoofdstad Santiago. Bassist Billy Gould bevestigde dit nieuws via tweet. In 2009 kwam de band na 11 jaar weer bij elkaar voor een concerttour genaamd de “Second Coming Tour”. Het is logisch dat ze in Santiago hun laatste concert geven, ze zijn nergens populairder als in het Zuid Amerikaanse land. Faith No More had als grootste hit een cover van “Easy“, van [[The Commodores]]. Faith No More werd in 1981 opgericht door Billy Gould, toetsenist Wade Worthington, frontman Mike Morris en drummer Mike Mordin. Morris werd in 1989 opgevolgd door de huidige frontman Mike Patton. In 2009 gaven ze nog een spetterende show tijdens [[Lowlands]].

Deel: