Volgens de moeder van Lina Morgana, een bevriende zangeres die in 2008 zelfmoord pleegde, heeft [[Lady Gaga]] de stijl, waarmee de excentrieke zangeres nu grote successen behaalt, gekopieerd van haar overleden dochter. De twee zouden in 2007 samen hebben gewerkt, waarna Gaga de stijl van haar zou hebben gestolen. Moeder Morgana probeert nu erkenning te krijgen voor haar overleden dochter, en de rechten in handen te krijgen van enkele nummers van Lady Gaga, die de zangeressen in 2007 samen zouden hebben geschreven en opgenomen.

Lady Gaga ontkent Morgana echter goed te hebben gekend, maar het vreselijk te vinden dat de zangeres zo jong zou zijn gestorven. Een video zou volgens de moeder van Lina het bewijs moeten vormen.

{slide=Lady Gaga/Lina Morgana}http://www.youtube.com/watch?v=cGbWhR7N8R{/slide}

Deel: