Na een afwezigheid van zo’n 5 jaar heeft de Britse jazzfunkband [[Jamiroquai]] aangekondigd een nieuw album uit te gaan brengen. [[Universal]] heeft bekend gemaakt dat het album vanaf november in de schappen ligt. Na het album “Dynamite” is het het eerste studioalbum, getiteld “Rock Dust Light Star” dat uitgebracht word. De eerste songs waarmee ze de hitlijsten gaan bestormen zijn “White Knuckle Ride” en “Blue Skies”. “We gaan voor een “organische livesound”, alles op dit album is live”, verteld zanger [[Jay Kay]].”We willen nu het gevoel wat we hebben tijdens onze live shows gaan overbrengen”. “Rock Dust Light Star” is het zevende album van Jamiroquai. De in het begin van de jaren negentig opgerichte band verkocht 25 miljoen albums en hadden grote hits waaronder “Virtual Insanity” en “Deeper Underground“.

Deel: