In recreatiegebied Spaarnwoude barstte zaterdag de zestiende editie van [[Dance Valley]] los. Op 24 podia waren meer dan 200 Nederlandse en buitenlandse dj´s. Het festival, dat plaats bood voor 60.000 festivalgangers, was bijna uitverkocht. Helaas gingen veel mensen door het slechte weer eerder naar huis. In de middag barstte de hemel open boven het feestterrein. Al snel was het terrein veranderd in een grote modderpoel en werd het op twitter al Plens Valley genoemd. Toch ging het feest stug door. Bij het podium “A State Of Trance” trokken de bezoekers maar zelf een groot zeil over elkaar heen. Toen rond 19.30 uur eindelijk de zon doorbrak en het niet meer regende stroomde het terrein al snel weer vol. En werd het feest knallend afgesloten met vuurwerk. Het publiek kon onder andere genieten van: [[Carl Cox]], [[Armin van Buuren]], [[Markus Schulz]], [[Roog]] en [[Mark Knight]].Het dancefeest kwam zaterdagmiddag gemoedelijk op gang. Veel bezoekers moesten wel aanschuiven in de file op de A9. Rond 14.45 uur stond er 15 kilometer aan langzaamrijdend verkeer, goed voor een half uur vertraging. Dance Valley begon om 12 uur en duurde tot 23 uur.

Deel: