De kans is aanwezig dat in 2011 de [[Dance Parade]] weer gehouden word in Rotterdam. Het zou dan gaan om het organiseren van een Parade door de havenstad. Mededirecteur Mark Rouwenhorst van JMR meldde dit vandaag in de media. Dit jaar kon het populaire feest geen doorgang vinden door de ongeregeldheden in Hoek van Holland. Het Rotterdamse stadsbestuur wilde door deze ongeregeldheden alleen nog maar een vergunning afgeven voor een dansfeest op een afgesloten terrein. Toen ging de organisatie aan de slag met een locatie in het Zuiderpark, maar half mei kwam er een einde aan die plannen.

De organisatie trok de stekker eruit, omdat het financiële risico te groot was om de Dance Parade in een andere opzet te organiseren wegens het strengere evenementenbeleid. “Rotterdam zal door het wegvallen van de Dance parade op zoek moeten naar een ander jongerenfestival” vertelde Rouwenhorst. Er is ook met andere steden als Amsterdam, Tilbur en Zwolle gesproken om daar een soortgelijk festival te organiseren. Het liefst zou Rouwenhorst de Parade in Rotterdam houden want daar hoort het gewoon thuis. Hopelijk verleent de gemeente eind dit jaar de vergunning zodat de Dance Parade weer in de Maasstad gehouden mag worden.

Deel: