Afgelopen zaterdag stond [[Danny de Munk]] in de [[Heineken Music Hall]] in Amsterdam Zuidoost. Niet voor het eerst want ook vorig jaar kwam hij al eens naar de Amsterdamse poptempel. Het concert belooft ‘het levenslied spektakel van het jaar’ te worden, zo lazen we in de vooraankondiging. De populaire volkszanger vermaakte het publiek opnieuw met een avond vol Hollandse gezelligheid en als speciale gasten had hij [[Koos Alberts]], [[Trafassi]] en [[Kathleen]] meegenomen. In een groots live concert in de stad waar het levenslied is ontstaan, zong Danny zowel oude nummers als nummers van zijn nieuwe, cd ‘Dit is mijn leven’. De zanger, acteur en musicalster zei het zelf al over zijn concert: ”Het moest een groot feest worden met alle armen in de lucht. Samen met het orkest en backing vocals zong ik bekende levensliederen en nummers van mijn nieuwe cd”. En dat was het…

Copyright 2010 Freddie de Roeck

Deel: