De coverband [[Crystal Dream]] mag dit jaar vijf keer het voorprogramma van [[Guus Meeuwis]] verzorgen. Dat maakte de zanger vrijdagochtend bekend op [[Radio 538]]. Meeuwis ging dit jaar voor de derde keer op zoek naar een geschikte band voor zijn ‘[[Groots met een Zachte G]]’-concerten. “Dat lijkt mij een prima idee. Daar ben ik ontzettend blij om”, reageerde bandlid Marcel toen Meeuwis hem hoogstpersoonlijke opbelde. Ik vind het echt te gek. “We zijn al zeventien jaar samen en we spelen poprock met de meest uiteenlopende nummers die je maar kunt bedenken.” De groep stond eerder in het voorprogramma van [[Normaal]]. “Het viel me vooral op dat het stevig, goed en strak klonk”, licht Meeuwis zijn keuze toe. “En dat heb je nodig in een stadion. Het is een ervaren band en het klinkt goed. Dat sprak me aan. Het moet rammen en galmen aan alle kanten.” Crystal Dream mag in juni het publiek bij vijf concerten van Meeuwis opwarmen in het [[Abe Lenstra]] Stadion in Heerenveen en het [[Philips Stadion]] in Eindhoven.

Deel: