Vrijdag 2 april om 10.00 uur zal [[Ralf Mackenbach]] het nieuwe seizoen van attractiepark [[Walibi World]] openen. Samen met zoveel mogelijk kinderen zal Ralf het [[Guinness World Record]] ‘Smoove’ dansen op zijn naam proberen te zetten. Met Ralf’s nieuwe single en dans ‘Doe de Smoove’ is een ware dansrage ontstaan. De opening van Walibi World in Dronten wordt groots aangepakt. Op 2 april 2010 vindt niet alleen de recordpoging plaats, maar Walibi World trakteert de bezoekers ook op een optreden van Ralf, een signeersessie én Meet & Greets. Hiernaast zijn natuurlijk de meer dan 40 attracties en shows geopend, waar iedereen van kan genieten. Vanaf maandag aanstaande kunnen kinderen gratis entreekaarten winnen om bij deze speciale dag aanwezig te zijn en mee te doen met de recordpoging. Dit kan onder andere via www.walibiworld.nl en www.ralfclub.nl. Mochten kinderen de Smoove nog niet kennen, klik dan hier. Ook Ralf gaat een waanzinnig jaar tegemoet. Na het winnen van het [[Junior Songfestival]] 2009 is inmiddels zijn succesvolle carrière gestart. Na de hit ‘[[Click Clack]]’ is nu zijn nieuwe single ‘Doe de Smoove’ uit. Tevens is de zanger dit voorjaar te horen in de bioscopen, als de stem van [[Wickie de Viking]] in de gelijknamige film, die vanaf 21 april in de bioscopen te zien zal zijn.

Deel: