De [[Pussycat Dolls]] bestaat nog uit twee leden. Na [[Kimberley Wyatt]] pakt ook [[Ashley Roberts]] haar biezen. Alleen leadzangeres [[Nicole Scherzinger]] en [[Melody Thornton]] maken nog deel uit van de wereldberoemde meidengroep. Ashley Roberts maakte haar vertrek wereldkundig via [[Twitter]]. De blondine schreef dat ze ‘een geweldige tijd’ heeft gehad en ‘enorm veel heeft geleerd’. “Ik zal altijd van de meiden blijven houden, het zijn mijn zusjes.” Kimberly Wyatt stapte dit weekeinde al op. De zangeres zei dat ze niet langer gelukkig was in de band. De Pussycat Dolls werd in 1995 opgericht in Los Angeles. Na een aantal wisselingen in de bezetting begonnen zes meiden in 2003 muziek uit te brengen. Nicole, Melody, Ashley en Kimberly werden bijgestaan door [[Jessica Sutta]] en [[Carmit Bachar]]. Carmit stapte in 2008 op, in januari gevolgd door Jessica.

Geruchten over een slechte sfeer in de groep doen al langer de ronde. Nicole zou steeds meer op de voorgrond treden, tot ongenoegen van de andere meiden. Vorig jaar brachten de meiden de single ‘Jai Ho!’ uit als The Pussycat Dolls featuring Nicole Scherzinger. Dat ook Melody en Nicole niet altijd door een deur kunnen, werd vorig jaar april pijnlijk duidelijk tijdens een concert in Phoenix. Voor een volle zaal zei Melody: “Dank jullie wel voor jullie steun, ook al word ik niet apart genoemd op een single.”

Deel: