De Belgische meidengroep [[Def Dames Dope]] komt weer bij elkaar. Def Dames Dope, of DDD zoals ze vaak werden afgekort, treedt vooralsnog één maal op, tijdens het ‘I love the 90’s’ festival in het Belgische Hasselt. De meiden hadden begin jaren ’90 enkele grote hits, zoals ‘It’s ok, it’s allright’ en ‘Ain’t noting to it’. Minder bekende hit ‘Don’t be silly’, die de meiden maakten ter promotie van veilig vrijen, brak in het jongerencircuit door als one-liner: ‘Hey you, don’t be silly, put a condom on your willy’. DDD bestond uit vier Belgische meiden, de zussen Larissa en Axana Ceulemans, Ingrid Gerits en Edith Verlinden. Yousra Lemaire verving Larissa Ceulemans, toen deze trouwde met voormalig [[Kreuners]]-bassist Berre Bergen. Op 10 april zullen de vijf voor het eerst samen optreden tijdens het festival waar onder anderen ook [[MC Hammer]] en [[Rednex]] op zullen treden.

Deel: