De beroemde pianist [[Lang Lang]] heeft een nieuwe platenmaatschappij gevonden in [[Sony]]. Bij zijn nieuwe platenmaatschapij zal Lang Lang aan verschillende projecten gaan werken, waarbij onder anderen de mogelijkheden van 3D en online muziekonderwijs. Ook zal de pianist verschillende CD’s gaan uitbrengen bij Sony Classical, waaronder een live-CD van zijn aankomende optredens in het concertgebouw van Wenen. De samenwerking is het resultaat van beider snelle reactie na de aardbeving in Haïti, toen Lang Lang en Sony beiden direct hulp boden aan [[Unicef]]. De pianist zal op 21 maart optreden tijdens het benefietfestival van Unicef, Sony zal de opnames van deze uitvoering van werken van [[Chopin]] op [[iTunes]] zetten, waarbij de opbrengsten naar Unicef gaan. In 2008 kwam de getalenteerde pianist nog in het nieuws toen hij optrad tijdens de opening van de [[Olympische Spelen]] in [[Beijing]].

Deel: