[[Fedde Le Grand]] gaat via zijn website op zoek naar nieuw talent. Leden van zijn online community kunnen hun zelfgemaakte nummers uploaden. Tracks die Fedde Le Grand bevallen, zal hij gaan uitbrengen via zijn eigen platenlabel. De DJ lanceerde zijn online community zo’n vier maanden geleden. In die vier maanden wist hij 5700 leden aan zich te binden. Een deel van hen plaatste al nummers op de website. Een van de tweeduizend geĆ¼ploade tracks viel zo goed in de smaak bij de dj dat hij het nummer uitbrengt op zijn label. ‘Do Bing’ van [[Marcus Kaes]] zal eind maart verschijnen, zo maakte de 32-jarige DJ vandaag bekend. Le Grand, bekend van onder anderen ‘Put Your Hands Up For Detroit’, hoopt op deze manier nog meer nieuw talent te ontdekken, en daagt iedere dj of producer uit zijn werk met de wereld te delen.

Deel: