alt=The Opposites

The Opposites komen op 5 maart met een dubbel album, een beetje zoals Outkast een aantal jaar geleden. Willem en Twan (Big2) hebben allebei één cd om hun eigen ding te doen, maar natuurlijk wel een beetje samen. Van Big2 hoor je de laatste tijd best veel, zo heeft hij met Sef en Gers Pardoel de grote hit Broodje Bakpau en helpt hij Kleine Viezerik bij zijn nieuwe album.

Rondom Willem was het de afgelopen tijd (naast zijn TMF ding) vrij stil, maar nu is er dan toch een muziekaal teken van leven. “Licht Uit” komt op zijn deel van het dubbel album te staan en is geproduceerd door SoundG8, waarmee Willem op deze plaat vaker samen heeft gewerkt. Big2 doet overigens wel mee op de track.

Check hem hieronder, een erg aanstekelijke track en anders dan je van The Opposites gewend bent.

{slide=The Opposites – Licht Uit}http://www.youtube.com/watch?v=0gUoTOzl09k{/slide}

Deel: