Copyright 2009 Freddie de RoeckNa alle perikelen rondom de inzending van de Nederlandse deelname voor het [[Eurovisie Songfestival]] trekt ook [[Corry Konings]] zich terug. Konings’ manager en de manager van haar pupil Marlous Oosting lieten dit eerder op de dag weten. Konings en het management lagen in de clinch met elkaar over het songfestivalnummer ‘Ik Ben Verliefd – Shala Lie’. Konings is volgens Marlous’ management nauwelijks betrokken geweest bij de nieuwe versie van ‘Ik Ben Verliefd – Shala Lie’. “Corry zat in Spanje en was moeilijk te bereiken, wij zijn toen alvast aan de slag gegaan”, zegt Oosting’s manager. “De versie die wij gemaakt hebben, vindt Marlous helemaal geweldig. ‘Dit is het gewoon’, zei ze tegen me.” Toen Konings lucht kreeg van de ontstane versie, ging het volgens Marlous’ management mis. Konings laat weten dat ze voorlopig geen commentaar wil geven, de zangeres heeft het op dit moment te moeilijk. Ook de Tros was dinsdagavond niet bereikbaar voor een reactie. Mogelijk betekent het vertrek van Konings ook het einde van Oostings deelname aan het liedjesfestival. Volgens Marlous’ manager wordt nog gezocht naar een oplossing. “De [[Tros]] is er nog volop mee bezig om haar erin te houden.” Voor Corry is het laten schieten van het Songfestival uitzonderlijk te noemen, omdat het nummer juist is geschreven door haar goede vriend [[Pierre Kartner]].

Deel: