Verschillende artiesten roepen fans op om te doneren voor zde hulp aan slachtoffers van de aardbeving in Haïti. [[Wyclef Jean]] heeft er een speciale stichting voor in het leven geroepen, de Yelé Haiti Foundation. Haïti, het land waar de voormalige [[Fugee]] vandaan komt, werd dinsdag getroffen door een aardbeving met een kracht van 7 op de schaal van Richter, en heeft tienduizenden slachtoffers gemaakt. “We moeten nu ingrijpen. Help alsjeblieft als het kan”, twittert de artiest na de ramp. Wyclef roept mensen op om een sms te sturen naar zijn stichting, dan wordt er automatisch vijf dollar overgemaakt naar het Yelé Haïti Earthquake Fund. Ook roept hij mensen op om te bidden voor zijn landgenoten. “Mensen verenig u. Blijf bidden.” Ook sterren als [[John Legend]] en [[Alyssa Milano]] laten hun medeleven zien en roepen via hun Twitterpagina mensen op om in actie te komen.

Deel: