Zoals u reeds heeft kunnen merken is Maxazine gisteren de gehele dag uit de lucht geweest. Dit had te maken met een stroomstoring in het datacenter waar de servers van Maxazine gehost worden. Bij het terugschakelen van de noodstroom naar de netstroom is iets fout gegaan, waardoor de getroffen servers handmatig opgestart moesten worden. Bij de server van Maxazine en enkele honderden andere sites bleek de server na herstart te zijn overleden. Het opnieuw opzetten en terug zetten van backups kost enorm veel tijd, en de technici zijn hiermee nog wel enige tijd zoet. Excuses als sommige onderdelen nog niet helemaal werken, dit zou in de loop van de dag moeten worden opgelost.

Ook de mailvoorziening heeft hiermee te maken, mails die u stuurt komen nog niet binnen, hopelijk is er niets verloren gegaan. In de tussentijd kunnen wij berichten wel ontvangen via http://maxazine.hyves.nl

Deel: