Het nummer ‘The ketchup song’ van [[Las Ketchup]] is de best verkochte single van het afgelopen decennium. Dat blijkt uit de Decennium Single Top 100. Het Spaanse trio stond in 2002 maar liefst tien weken op nummer één. Tweede in de lijst is [[Jamai]] met ‘Step right up’, dat vier keer platina werd en meer dan driehonderdduizend keer over de toonbank ging. De derde plaats wordt ingenomen door [[Jody Bernal]] met ‘Que si que no’. [[Marco Borsato]] staat twee keer in de top tien. ‘Rood’ staat op de vierde plek, ‘Afscheid nemen bestaat niet’ bekleedt de negende positie. In de hitlijst staan vooral nummers uit het begin van het decennium, toen er nog relatief veel singles verkocht werden. Uit 2009 staan alleen [[Lisa Lois]] (18), [Damaru]] & [[Jan Smit]] (37) en [[K3]] (88) in de Top 100. Las Ketchup is niet de enige eendagsvlieg in de hitlijst. Ook [[Abel]] (12), [[Twarres]] (13), [[Jop]] (32), [[[Gareth Gates]] (5), [[Treble]] (73) en [[S Club 7]] (100) scoorden niet meer dan één hit.

Deel: