Afgelopen zaterdag heeft rapper [[M-Eighty]] het record ‘Langste [[Freestyle]] Rap’ verbroken. M-Eighty rapte negen uur, vijftien minuten en vijftien seconden achtereen. De vorige recordhouder, [[D.O. Supernatural]], heeft naar eigen zeggen ook een keer negen uur onafgebroken gerapt, maar dit is nooit door het [[Guiness World Records]] boek erkend. “Vandaag was een geweldige overwinning en prestatie voor mijzelf als artiest en als persoon. Ik heb hier en nu iets bereikt dat niemand me kan afpakken. Ik wil zowel mijn vele Hip Hop inspiratiebronnen en de bezoekers van het evenement danken omdat zij me in staat stelden dit doel te bereiken. Ik heb eindelijk iets gedaan dat zelfs mijn haters alleen maar kunnen respecteren en dat is een zeldzaam en fijn gevoel”, aldus M-Eighty. Officials van het Guiness Book of Records moeten de beelden en het papierwerk nog nakijken om M-Eighty officieel te kronen als recordhouder.

Deel: