[[Lily Allen]] heeft de gewoonte doorgaans dronken op het podium te verschijnen, maar is hier klaar mee en wil voortaan netjes zijn. Ze heeft al een aantal keren aangegeven te willen stoppen met de muziekbusiness maar tot nu toe is plant Allen nog steeds weer iets nieuws. Normaal gesproken dronk Lily altijd wat glazen alcohol voordat ze het podium op ging, omdat zij anders te zenuwachtig is om voor zoveel fans te staan. Nu geeft ze aan dat ze niet meer dronken op het podium wil staan en meer als een echte dame zijn, en elegantie uit te stralen tijdens haar concerten. “Voordat ik het podium op moet drink ik normaal gesproken een stuk of vier glazen drank, omdat ik zelfvertrouwen nodig heb en niet het gevoel wil hebben dat ik beoordeeld wordt. Maar het dronken zijn brengt me ook vaak in problemen. Tegenwoordig ben ik gelukkiger als ik vrouwelijk op het podium verschijn”, aldus Allen, die er om bekend staat vaker van mening te veranderen.

Zou het er misschien mee te maken kunnen hebben dat La Allen in een Londens restaurant is gespot met een verlovingsring om haar vinger?

Deel: