[[Bros]], de 80’s band, die een grote hit had met ‘When Will I Be Famous?’, komt weer samen. Voorlopig alleen maar voor een eenmalig concert in Londen, maar je weet maar nooit. [[Luke Goss]], een van de leden van Bross, wilde graag een concert, maar daarna weer gewoon ’toedeloe’ kunnen zeggen, zonder verplichtingen. “We willen een show neerzetten, waarvan iedereen zegt dat ‘ie geweldig is. Ik wil alleen niet als een afgezaagd te lang door gaande band herinnerd worden”, aldus Goss, die de band met broet Matt, en Craig Logan tot een van de eerste boybands maakte. De band ging in 1992 uit elkaar, waarna Luke acteur werd ([[Blade II]]), Matt presenteerde o.a. ‘Hell’s Kitchen’ op de Engelse tv, en Craig startte een eigen platenlabel van de 1 miljoen pond die hij ontving toen hij in 1989 uit de band stapte en een rechtszaak aanspande wegens niet ontvangen royalty’s.

Deel: