[[Georgi Dochev]], een Bulgaars model, zorgde voor enorme commotie vanwege een verhaal wat hij aan de Britse tabloid The Sunday Mirror vertelde. In een interview verklaarde hij dat hij sex had met de vriend van [[Stephen Gately]] terwijl hij dood in de andere kamer lag. Georgi was in hun kamer uitgenodigd na een nacht van feesten op het eiland Mallorca. Stephen zou té veel champagne op hebben en aardig dronken geworden was. Eenmaal aangekomen in hun appartement hadden ze sex met zijn drieen. Toen het model en de vriend van Gately de andere ochtend nog even samen de liefde bedreven lag gately al dood in de andere kamer. “We dachten dat hij zijn roes aan het uitslapen was” verklaardde Dochev. Toen er sóchtends iemand op de deur klopte, was Dochev niet gaan kijken wie het was. Achteraf heeft hij spijt als haar op zijn hoofd hiervan, want had hij het wel gedaan, had Gately misschien nog geleefd. De rest van de band ([[Boyzone]]) zijn zeer ontstemd over de uitlatingen van Dochev. Het verhaal werd openbaar gemaakt op de dag dat er een memorial concert voor Gately gegeven werd. Hier waren de heren van Boyzone absoluut niet blij mee, ze zijn door deze onthulling zeer verdrietig en kwaad. ”Het concert was om Stephen te herdenken, niet om de nacht van zijn dood opnieuw te beleven”, veklaarde een vriend van de band. Ook oud manager Louis Walsh is furieus.

Deel: