Antonio de la Rua, de vriend van de Colombiaanse popster [[Shakira]] is geschrokken van de outfit die de zangeres droeg tijdens de video-clip van haar laatste hit ‘She Wolf’. De la Rue, zoon van de voormalige president van Argentinië [[Fernando de la Rue]] heeft haar gevraagt zich voortaan minder sexy te kleden. De vleeskleurige bodysuit met stilettolaarzen en een riem waren volgens Shakira te sexy voor de Argentijn. Toch geeft de 32-jarige zangeres aan zich niet aan te passen voor hem en het goed te maken met een prive-show voor haar vriend. Als extra goedmakertje kan gelden dat ze recentelijk nog heeft aangegeven zich te willen settelen met de 36-jarige Antonio, en graag kinderen van hem wil. Dit zal echter nog wel enige tijd duren, aangezien ze pas wil stoppen als de vaart er een beetje uit is in haar carriëre. Iets wat waarschijnlijk nog lang zal gaan duren.

Deel: