Je zou het niet verwachten, maar [[Amy Winhouse]] is naast alcohol ook dol op kerstmis. De zangeres spendeerde deze week ruim 18.000 pond aan kerstdecoratie. Winehouse zat zes uur lang in een bekend Londen’s warenhuis om van alles uit te zoeken om huize Winehouse een waar Winter Wonderland te maken. Winehouse’s huis ziet er deze kerst overdadig uit met onder anderen op muziek meekleurende lichtjes, dansende kerstmannen en bewegende rendieren. Toen verkopers haar waarschuwden dat al deze overdaad zou kunnen zorgen voor gevaarlijke situaties in verband met de bedradingen, huurde ze direct een professionele installateur in om alles in gereedheid te brengen voor de kerst. Vreemd genoeg kocht de 26-jarige zangeres geen kerstboom voor de kerst en oud en nieuw, waneer de zangeres een groot thema-feest zal geven met als thema vampieren. Vreemde combinatie met kerst Amy!

Deel: