[[Take That]] is maandag uit een penibele situatie gered door de Engelse [[Royal Air Force]]. [[Gary Barlow]], [[Jason Orange]] en [[Howard Donald]] waren op het vliegveld van het Schotse Inverness gestrand na het huwelijk van mede bandlid [[Mark Owen]](foto). Alle vluchten van Inverness Airport waren gecanceled door plotseling opkomende dichte mist, toen de jongens een onverwachte lift kregen aangeboden door de RAF, naar het 50 kilometer verderop gelegen militaire vliegveld. Daar kon de band instappen in de [[Lear jet]] van de Engelse luchtmacht die na een stenge veiligheidscontrole voor hen klaar stond. Owen trouwde maandagmiddag met actrice [[Emma Watson]] voor een 50-tal gasten in de kerk van Cawdon, vlakbij Inverness in de Schotse Highlands. Grote ontbrekende op de bruiloft was vroeger bandlid [[Robbie Williams]], maar diens gemis werd ruimschoots goedgemaakt door de aanwezigheid van [[Coldplay]]-zanger [[Chris Martin]] en dienst vrouw, actrice [[Gwyneth Paltrow]].

Deel: