Er is grote ophef ontstaan rond het testament van [[Michael Jackson]]. Het testament zou volgende broerlief [[Randy Jackson]] zijn vervalst. Volgens Randy zou Michael niet in Los Angeles zijn geweest op de datum dat hij het testament zou hebben getekend. Financieel adviseur John Branca en John McClain beheren Jackson’s testament nadat de ‘King Of Pop’ in juni dit jaar overleed. Dit zou Michael hebben gewild, zover dat in 2002 is aangegeven. Vreemd genoeg verklaarde Randy dat ook hij het eens zou zijn met de inhoud van het testament. Volgens het testament laat Michael het geld na aan zijn moeder Katherine, die op dit moment voor zijn drie kinderen zorgt. Nu echter, twijfelt Randy; hij beweert namelijk dat zijn broer in New York was op de datum, 7 juli 2002, dat het testament getekend zou zijn. Dominee Sharpton, een vriend van de familie, weet weer te vertellen dat hij met Michael in New York was op 6 juli 2002. Howard Weitzman beweert dat er niets aan de hand is. Verschillende getuigen waren aanwezig op de tijd en datum dat de King Of Pop het document tekende. Toch laat Weitzman weten dat het niet zeker is of het testament in LA is getekend, wat wel zo beschreven staat. Volgens ingewijden zal er onderzoek worden gedaan naar de dag en datum waarover de twijfel is ontstaan.

Deel: