Het gaat niet goed met de [[Sugababes]]. Nog geen twee weken na dat zangeres [[Jade Ewen]] als vervangster van het laatste originele lid van de groep, [[Keicha Buchanan]], tot de band toetrad, en er verscheidene bedreigingen en hate-mails naar de groepsleden waren gestuurd, heeft de groep tijdens een foto-shoot grote ruzie gekregen. Aanleiding voor de ruzie schijnt het langdurige GSM-gebruik van [[Amelle Berrabah]] te zijn geweest bij aanvang van de shoot. Het management van de meiden moest er aan te pas komen om de groep uit elkaar te halen, en heeft de dames hard toegesproken. De Sugababes worden de laatste jaren veelvuldig geplaagd met allerlei conflicten, daardoor de originele leden van de groep, [[Mutya Buena]], [[Siobhan Donaghy]], en als laatste [[Keisha Buchanan]] de groep verlieten.

Deel: